Gynaecoloog Dokter Ruymbeke

Welkom op de website van dokter Maya Ruymbeke, gynaecoloog te Kapellen. U vindt hier alle informatie over mijn dokterspraktijk, de openingstijden van de praktijk, hoe een afspraak te maken, enz... Bekijk eens rustig deze site en plaats mij bij uw favorieten. Zo blijft u op de hoogte van de vakantieregeling, mogelijke veranderingen in de praktijk en interessante medische informatie.

Heeft u opmerkingen over de website of wenst u bepaalde zaken geplaatst te zien, stuur mij dan gerust een mailtje en ik zal uw suggestie met aandacht lezen.

 

!!! NIEUW ADRES sinds juni 2014 !!!
Kapelsestraat 180
2950 Kapellen

De raadplegingen

Het secretariaat is elke weekdag bereikbaar van 8u tot 20u voor afspraken en dringende vragen. Indien het probleem urgent is, wordt in overleg met de dokter geregeld dat u zeer snel kan langsgaan in de praktijk.

Een goede inschatting maken van een probleem kan niet telefonisch. Bovendien worden telefonische consultaties door de Orde der Geneesheren (terecht) verboden. Problemen en vragen worden dus steeds het best persoonlijk behandeld.

Soms kan de dokter aanraden om terug te bellen voor een resultaat. Zij spreekt dan met u een tijdstip af. Er is consultatie op dinsdag en woensdag; overdag en 's avonds.

Voor dringende gevallen kan altijd een andere moment afgesproken worden. Indien de dokter niet bereikbaar is, of op vakantie, kan u steeds terecht in het ZNA Jan Palfijn op het nummer 03/640.20.20.

Een afspraak maken bij de dokter 

Er zijn twee manieren om een afspraak te maken:

Indien u uw afspraak bij de dokter niet kan nakomen, gelieve deze dan ook (telefonisch) zo snel als mogelijks te annuleren, zo geeft u iemand anders de kans om op dat moment te consulteren.

Indien u met 2 personen komt, gelieve dan 2 opeenvolgende afspraken te maken.